Projecte d'investigació sobre polítiques de la interfície on s'explora l'aplicació del model creatiu d'interacció de la informació del DJ per interactuar amb col·leccions i arxius digitals.
Mixing Up The Library és un projecte d'investigació de Dan Norton que uneix la pràctica creativa amb les Ciències de la Informació i la Biblioteconomia. La investigació examina el valor de mètodes creatius per interactuar en col·leccions i arxius digitals, i sorgeix de l'interès de l'artista en la relació que va des del lector a l'escriptor intervingut per la tecnologia (del públic a l'artista).
En les Ciències de la Informació s'han desenvolupat nombrosos models per a l'anàlisi de la interacció usuari-sistema en la recerca i la recuperació de la informació. Models com Ellis (1989), Ingwersen (1996), Saracevic (1996) i Belkin (1995) han donat lloc al desenvolupament de sistemes d'informació que responen a les necessitats dels usuaris. No obstant això, hi ha una llacuna en tots ells: cap està desenvolupat a partir de l'observació de la pràctica creativa i, per tant, no hi ha comportaments creatius en la informació (Makri (2007).
Els Disc Jockeys es reapropien dels mitjans previs a l'autoria. El contingut és reutilitzat a través dels seus processos i, per això, és relativament fàcil observar comportaments creatius individuals, la qual cosa permet que la innovació i la novetat entrin en el procés. Aquests dos comportaments són seleccionar i barrejar. Per exemple: l'elecció de material, la seqüència en la qual s'ensenya i la manera en què es combina. Això és suficient per produir nova informació.
Durant la residència a Hangar, s'ha buscat explorar el valor i el potencial de l'aplicació del model creatiu d'interacció de la informació del DJ mitjançant converses i intrusions en el camp de les Ciències de la Informació i la Biblioteconomia.