Artista investigador en comunicació interactiva. Professor i investigador del Grup DigiDoc (departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra). Els seus treballs artístics s'han caracteritzat per l'experimentació poètica i crítica amb les tecnologies digitals. Els seus treballs d'investigació han estat publicats per British Computer Society, Academic Press, Fecyt, MACBA i MIT Press, entre d'altres. Ha col·laborat amb desenes d'artistes, científics, enginyers, institucions i col·lectius amb els quals ha impulsat algunes plataformes pioneres en l'art electrònic com ara Galeria Virtual (1993-2000), dedicada al desenvolupament de la realitat virtual com a forma d'art; MACBA En línia (1995-1997), dedicada a l'art en xarxa; M.A.L. (2011-2013), dedicada a l'art amb dispositius mòbils intel·ligents o el màster en Arts Digitals a la Universitat Pompeu Fabra (1995-2015), del qual va arribar a ser codirector del 2010 al 2015. El seu compromís amb una cultura interdisciplinària (que defensa pel seu potencial antidogmàtic i per la seva força civilitzadora) l'ha portat a explorar les interseccions entre art, ciència, tecnologia, pensament i societat.
Línia de recerca
Projecte de laboratori orientat a afavorir la creació i la recerca artística en els àmbits de la telefonia mòbil, locative media, mapping visual i auditiu, realitat augmentada, participació comunitària i xarxes socials.
Trobada internacional on professionals de diferents disciplines comparteixen la seva experiència en l'àmbit de la telepresència i treballen en el disseny de possibles models de desenvolupament col·laboratius.
A partir de tres tallers de discussió col·lectiva i d’intercanvi d'experiències,s'ha creat un document obert que proporciona referències i directrius sobre processos d'investigació interdisciplinària per a institucions, organismes de finançament, investigadors individuals i grups de recerca interdisciplinaris.